Våra produkter

Vi ville göra vår kärä livstil, att tillverka slädar, till lönsam verksamhet, samt tillverka modeller enligt vår egen vision. Den stora efterfrågan uppmuntrade oss att sätta i gång. Vi tillverkar slädarna enligt kundens önskemål och behov, för såväl små och stora familjer, som grupper och företag.

En tillförlitlig sammarbetspartner

Gran är det bästa och starkaste träslaget för slädar. Vi började fundera varifrån vi skulle få ett motsvarande pålitligt, hållbart och lätt täcke för framtida slädmodeller.

Hösten 2018 började vi samarbeta med Eurowagon. Vi valde dem till partner på grund av de hållbara materialen av hög kvalitet som de använder. Eurowagon har länge jobbat med täckta släpvagnar, och deras material passar ypperligt de slädar vi visionerat. Vi har utvidgat vårt utbud, och redan nu kan man få t.ex.: En täckt och värmd transportsläde för 8 personer, 3 olika hydd-modeller för pilkfiske, en invalidsläde och en bastusläde. Vi utvecklar nya modeller hela tiden.

Galleria

Produkt info

Största delen av våra produkter är unika. Vi har särskilt beaktat säkerhet i produktutvecklingen.

Säkerhet

Vår täckta 8 personers transportsläde har skyddsräcken, som skyddar såväl slädens huv som passagerarna, ifall släden av någon orsak skulle välta omkull. Släden har också säkerhetsbälten för passagerarna. Det är även möjligt att få speciella fästpunkter för en rullstol.

Produkternas mångsidighet/ anpassningsförmåga/ flexibilitet

8 personers transportsläde:
– Tackvare bakluckan kan man använda släden äver för att transportera gods.

Pilkhydda:
– I pilkhyddan kan man installera ett bord eller en säng, eller vid behov ta med en snöskoter.

 

Ta reda på finansieringsalternativ här

    Kontakta oss

    Privat

    Företag

    Kontaktinformation